Direct contact? Bel: 0343 - 512 260

Home > Verhuur

Huur een bus bij Van der Sluijs Auto's

Wilt u een bestelbus huren in de regio? Van Der Sluijs Auto’s voorziet u graag van een goede en betaalbare bedrijfswagen. U huurt namelijk al een bus vanaf €39,- per dag. Op het moment kunt u een Nissan Primastar huren en een Mercedes Sprinter huren bij Van Der Sluijs Auto’s. 

De Mercedes Sprinter is een betrouwbare partner tijdens het vervoeren van grote ladingen goederen. Dankzij een grote laadruimte en zijn comfortabele besturing is de Mercedes Sprinter ideaal voor het vervoeren van veel spullen over een diverse afstanden. Ook de Nissan Primastar fungeert als ideale partner tijdens het vervoeren van goederen. Door zijn comfortabele laadruimte zorgt de Nissan Primastar ervoor dat u veel goederen kunt vervoeren in één rit. Deze bussen zijn beide te besturen met een B-rijbewijs. Bel nu 030-63 55 100 en reserveer.

Bestelbus huren in Driebergen-Rijsenburg

Wilt u een verhuiswagen huren in de buurt van Utrecht, Zeist of Doorn? Dat kan, bij Van Der Sluijs Auto’s in Driebergen - Rijsenburg kunt u sinds kort een praktische bedrijfswagen huren op dagelijkse basis. Zo kunt u altijd een goedkope auto huren voor vakantie, verhuizingen, werk, zware materialen vervoeren of natuurlijk gewoon voor dagelijks gebruik. Dankzij de laadruimtes van beide bestelwagens kunt u deze huurbussen overal voor gebruiken.

De ophaal- en terugbreng locatie van onze huurbussen is Houten, bij ons collegabedrijf Remco Linnebank:
Autobedrijf Remco Linnebank, Peppelkade 7, 3992 AL Houten

Nissan Primastar huren in de buurt van Utrecht

Nissan Primastar huren in de buurt van DriebergenDe Nissan Primastar huren voor één dag of meerdere dagen? Neem dan snel contact op! U kunt bellen naar 030-63 55 100. De Nissan Primastar is een uiterst praktische bestelbus met een fijne laadruimte en een ruim laadvermogen. Zo neemt u precies mee wat u allemaal nodig is. Bij Van Der Sluijs Auto’s heeft u altijd de mogelijkheid om een goedkope auto te huren in de buurt van Utrecht, Zeist en Doorn.

Meer informatie Contact opnemen

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in Driebergen

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in DriebergenBij Van Der Sluijs Auto’s kunt u lekker gemakkelijk een Mercedes Sprinter huren voor een dag of langer. Zonder enkele moeite vervoert u in één ritje enorm veel goederen met de Mercedes Sprinter. Deze bestelauto is iets groter dan de Nissan Primastar en kan daarom ook vanzelfsprekend meer goederen en materialen vervoeren. Bij Van Der Sluijs Auto’s kunt op elk moment een bedrijfswagen huren voor zolang u hem nodig heeft.

Meer informatieContact opnemen

Goedkope auto huren bij Van Der Sluijs Auto’s

Een goedkope auto huren doet u het gemakkelijkst en het voordeligst bij Van Der Sluijs Auto’s. Bij profiteert u bij Van Der Sluijs Auto’s altijd van het beste materiaal voor de beste prijs. Zo kunt u al een bestelwagen huren vanaf € 39,- per dag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 030-63 55 100. Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier.