Direct contact? Bel: 0343 - 512 260

Home > Verhuur > Mercedes-Benz Sprinter huren

De Mercedes Sprinter

Bij Van Der Sluijs Auto’s kunt u een Mercedes Sprinter huren voor onbeperkte tijd. Met de Mercedes Sprinter vervoert u zonder enkele moeite grote ladingen goederen. Deze bestelauto is een slagje groter dan de Nissan Primastar en kan hierom ook makkelijker meer goederen en materialen vervoeren.

De ophaal- en terugbreng locatie van onze huurbussen is Houten, bij ons collegabedrijf Remco Linnebank:
Autobedrijf Remco Linnebank, Peppelkade 7, 3992 AL Houten

Wilt u een verhuiswagen huren? Of wilt u liever een bestelbus huren? Neem dan snel contact op!
De Mercedes Sprinter hurenDe Mercedes Sprinter is een praktische bestelbus met een enorme laadruimte en een maximaal laadvermogen. Zo gebruikt u de Mercedes Sprinter niet alleen goed als verhuiswagen, maar ook als vakantieauto, dagelijkse huurauto of natuurlijk gewoon als bedrijfswagen. De Mercedes Sprinter is een veilige en comfortabele huurauto in het geval u een vakantieauto wilt huren. Zo laadt u gemakkelijk al uw bagage in de achterbak en kunt u op een comfortabele manier vakantiebestemming tegemoet. Zo heeft u bij Van Der Sluijs Auto’s altijd de mogelijkheid om een goedkope auto te huren in de buurt van Utrecht, Zeist, Driebergen en Doorn.

In de regio een bus huren

Via Van Der Sluijs Auto’s kunt u snel en handig een goedkope auto huren. Als u woonachtig bent in de buurt van Utrecht, Driebergen, Zeist en Doorn kunt u heel makkelijk een goedkope huurbus huren bij Van Der Sluijs Auto’s. Een bestelwagen huren doet u net zo makkelijk bij Van Der Sluijs Auto’s. U kunt bellen naar 030-63 55 100.

Huur deze bestelauto
 


 

 Prijs  
Dagprijs €84,00
Dagdeel (alleen werkdagen) €50,00
Weekendtarief €145,00
Week €550,00

Afmetingen
 
Hoogte 165 cm
Lengte 335 cm
Breedte 176 cm
Breedte tussen wielkasten 136 cm

Specificaties

 • Grijs kenteken met 2 zitplaatsen
 • Stuurbekrachtiging
 • Radio/cd
 • Handgeschakeld 5 versnellingen
 • Schuifdeur rechts, 2 achterdeuren

Algemene afspraken

 1. 100 km vrij (50 km bij een halve dag ) €0,20 per verreden km excl brandstof
 2. Huurder dient de bus met respect te berijden
 3. Geen gebruik buiten Nederland
 4. Boetes worden achteraf in rekening gebracht
 5. Schade en pech dient gemeld te worden tijdens gebruik
 6. De bus dient schoon afgeleverd te worden*
 7. Geen huisdieren
 8. Uitsluitend bereden door de gelegitimeerde huurder
 9. Geen verhuur aan personen onder de 21 jaar en min. vijf jaar in het bezit van een geldig rijbewijs
 10. De bus dient afgetankt afgeleverd te worden.*
 11. Niet roken
 12. € 500,- borg ( Eigen Risico )**

* Wanneer de bus niet afgetankt of schoon wordt afgeleverd wordt een boete van respectievelijk €100 + kosten van de verreden brandstof of €150 euro in rekening gebracht.

** Eigen risicoverlaging mogelijk, na bijbetaling van € 5,- wordt het nieuwe bedrag € 200,-.


Een ideale partner

De Mercedes Sprinter fungeert als een goed partner tijdens het vervoeren van materialen en goederen. Door zijn comfortabele laadruimte zorgt de Mercedes Sprinter ervoor dat u altijd veel goederen en bagage kunt vervoeren in één rit. De Sprinter brengt rijplezier en comfort in één. Zo komt u altijd op een fijne manier veilig van A naar B. 

De Mercedes Sprinter leent zich dus uitstekend om te gebruiken als vakantieauto. Gaat u binnenkort op vakantie en zou u graag een vakantieauto huren, neem dan zo snel mogelijk contact op. Bent u van plan binnenkort een verhuiswagen te huren, een bus huren, een goedkope bedrijfswagen huren of gewoon goedkoop een auto huren bent u bij Van Der Sluijs Auto’s ook aan het juiste adres. De Mercedes Sprinter leent zich voor elke klus. Overigens is deze bus te besturen met een normaal B-rijbewijs. Bel nu 030-63 55 100 en reserveer.

Huur deze bestelauto