Direct contact? Bel: 0343 - 512 260

HomeOver onsVacaturesAPK Monteur

Vacature Automonteur met voorkeur APK

Voor onze vestiging Van der Sluijs Auto’s in Driebergen zijn wij op zoek naar een automonteur. Ben of ken jij een autotechnicus die op zoek is naar een leuke en leerzame werkomgeving met veel afwisseling? Dan komen we graag met je in contact!

Wij zijn echte doeners en houden ons bezig met alles dat wielen heeft. Niet voor niets noemen wij onszelf dan ook DOENERS IN MOBILITEIT. Bosch Car Service Van der Sluijs Auto’s is onderdeel van de Knoop Autogroep. Wij zijn er voor iedereen. En dat zorgt voor de nodige afwisseling op de werkvloer van onze werkplaats. Zo zie je bij ons niet alléén maar "oude beestjes" of "saaie leaseauto's" voorbij komen, maar een mix van de nieuwste elektrische voertuigen, Range Rovers en BMW's met V8 motoren, bedrijfswagens en youngtimers.

Deze vacature in het kort:

  • Dienstverband : Full-time ( 40 uur )
  • Contract : Vast ( in overleg na proeftijd )
  • Voorkeur: APK-papieren
  • Locatie : Driebergen

Ben jij als automonteur nooit uitgeleerd?
Wij zoeken een monteur of autotechnicus die nooit uitgeleerd raakt. Je krijgt bij ons op de vloer de kans om uitdagende projecten aan te pakken. Wat dacht je van de revisie van een 6-cilinder motor? Of het stellen van diagnoses bij een nieuw elektrisch voertuig. Wij bieden je de tools, moderne apparatuur waarmee jij jouw ding kunt doen.

Je kunt jezelf op de werkvloer blijvend ontwikkelen, maar er is meer! Wij bieden onder meer bijscholingsmogelijkheden via onze franchise organisatie Bosch Car Service. Blijf je zelf ontwikkelen en er zullen genoeg doorgroeimogelijkheden zijn binnen onze groep.

Het profiel van onze nieuwe automonteur:

  • een afgeronde opleiding Autotechniek
  • ervaring in de werkplaats
  • bevoegdheid tot het uitvoeren van de APK heeft een voorkeur

Meer over de Knoop Autogroep
De Knoop Autogroep is er voor firma en familie. Voor iedereen dus. Voor bedrijven die hun wagenpark willen laten onderhoud en voor families waarbij elk gezinslid zijn of haar eigen mobiliteitswensen heeft. Iedereen is welkom, want hoe meer zielen hoe meer vreugde. En die familiaire sfeer zie je ook in ons team terug. "We groeien! Dus kom jij snel ons team versterken?" Ondanks dat we met 7 vestigingen ten oosten en zuiden van Utrecht inmiddels best groot zijn geworden, gedragen we ons graag klein. Onze cultuur is als die van de buurtgarage. Dat betekent niet dat we een ouderwetse aanpak hanteren, want we gebruiken de nieuwste apparatuur waarmee we elk merk en type auto in onderhoud kunnen nemen.

Werken bij Van der Sluijs Auto’s?
Voor meer informatie neem je contact op met Jaco Knoop, bereikbaar op 06 - 22 37 57 12.