Direct contact? Bel: 0343 - 512 260

HomeServiceRegulier auto-onderhoud

Regulier auto-onderhoud in Driebergen

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakgarage voor het reguliere onderhoud van uw auto? Dan bent u bij Van der Sluijs Auto’s Driebergen aan het juiste adres. Onze vakkundige monteurs weten welk onderhoud noodzakelijk is voor uw auto. Zo gaat u altijd betrouwbaar en veilig de weg op.

Het belang van regulier auto-onderhoud

Slijtage aan auto-onderdelen gaat geleidelijk en vaak ongemerkt. Langs de weg stilstaan door pech komt dan ook meestal onverwacht. Ongemerkt versleten onderdelen zorgen niet alleen voor uitval, maar ook voor onveilige situaties of schade bij doorrijden. Rijden met versleten banden resulteert zo mogelijk in een klapband of een slippartij, met alle gevolgen van dien. Versleten onderdelen in de motor hebben vaak hoge kosten tot gevolg. Een periodieke onderhoudsbeurt voorkomt ongelukken en dure reparaties.

Het verschil tussen een kleine en grote onderhoudsbeurt

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt verversen we de olie van uw auto, vervangen we het oliefilter en controleren we de auto op tientallen belangrijke punten. Een belangrijke check waardoor u weer veilig vele kilometers kunt rijden.

De grote beurt is een uitbreiding op de kleine beurt. De auto wordt op meer punten gecontroleerd en alle nodige filters worden vervangen. Als algemene stelregel geldt dat u eens per jaar een kleine onderhoudsbeurt uit laat voeren. Een grote onderhoudsbeurt vindt plaats bij langere, voertuigafhankelijke kilometerintervallen.

Let wel: onderdelen in uw auto verouderen en slijten ook bij beperkt gebruik. Verder is de leeftijd van uw auto medebepalend voor de noodzaak tot onderhoud. Wilt u weten wanneer uw auto toe is aan een kleine of grote beurt? Wij adviseren u graag.

Regulier auto-onderhoud bij een garage in de regio

Van der Sluijs Auto’s Driebergen is een universele garage waar u met elk merk en model auto terecht kunt. Wij verlenen dezelfde service en kennis als merkdealers, met het extra gemak van onderhoud in de buurt.

U bent van harte welkom om bij ons van een kop koffie te genieten tot uw auto weer klaar is. Wanneer u liever thuis wacht of naar uw werk doorgaat, hebben wij diverse opties voor vervangend vervoer.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee. Auto-onderhoud bij Van der Sluijs Auto’s Driebergen levert de beste service voor elke auto, dicht bij u in de buurt.

Afspraak maken bij Van der Sluijs Auto’s Driebergen

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, plan dan online zelf uw afspraak in bij Van der Sluijs Auto’s Driebergen via de handige afsprakentool.

Maak een werkplaatsafspraak